Kūno plonas regeneruoti vandens. Regeneracija


Regeneracija

Visos teisės saugomos. Privatumo politika × 1.

kūno plonas regeneruoti vandens Shzen riebalų degintojas

Koks yra šio dokumento tikslas? Ši Privatumo politika yra skirta elektroninės parduotuvės www. Jos tikslas yra atsakyti į Jums rūpimus klausimus apie asmens duomenų tvarkymą, kadangi lankydamiesi mūsų internetinėje svetainėje, sukurdami paskyrą mūsų elektroninėje parduotuvėje bei užsisakydami mūsų siūlomas prekes Jūs mums perduodate savo asmens duomenis. Šioje Privatumo politikoje mes supažindinsime Jus su asmens duomenų rinkimo ir naudojimo tikslais, suteiksime informaciją apie tai, kokiomis priemonėmis kūno kūno plonas regeneruoti vandens regeneruoti vandens duomenys renkami, ir kokį laikotarpį jie bus saugomi.

Taip pat paaiškinsime, kokios yra Jūsų, kaip asmens duomenų subjekto, teisės bei kokia šių teisių įgyvendinimo tvarka. Jeigu šiame dokumente neradote informacijos, kurios ieškojote, maloniai prašome susisiekti su mumis elektroninio pašto adresu  info mgshop. Kaip mes surenkame Jūsų asmens duomenis? Jūsų asmens duomenis mes gauname: Jums užpildžius anketą, reikalingą asmeninei paskyrai mūsų elektroninėje parduotuvėje sukurti, taip pat Jums pildant ir redaguojant asmeninės paskyros informaciją; Jums pateikiant prekių užsakymą mūsų elektroninėje parduotuvėje; Jums užpildžius elektroninės užklausos nemokamos konsultacijos formą; Slapukų pagalba, Jums lankantis mūsų internetinėje svetainėje.

Kokie Jūsų asmens duomenys yra renkami ir kaip jie yra naudojami? Duomenų rinkimas Jums sukuriant asmeninę paskyrą elektroninėje parduotuvėje ir pildant bei redaguojant asmeninės paskyros duomenis Tam, kad elektroninėje parduotuvėje galėtume Jums sukurti asmeninę paskyrą, kuria naudodamiesi galėsite paprasčiau pateikti prekių užsakymus, valdyti juos ir matyti savo užsakymų istoriją, Jūs turite užpildyti mūsų svetainėje esančią anketą ir joje pateikti šiuos savo asmens duomenis: vardas, pavardė, elektroninis paštas.

  • Mezotelis[ redaguoti redaguoti vikitekstą ] Mezotelis — epitelinis darinys sudarytas iš mezoteliocitų plokščių, nelygiais kraštais, daugiašonių, pasižyminčių aktyvia pinocitoze ląstelių.
  • Numesti svorio būdamas 46 metų
  • Brandžios odos priežiūra: gydytoja paneigė mitus ir patarė, kaip rūpintis savimi   34 Odą sudaro trys sluoksniai: epidermis, derma ir hipoderma.
  • Kaip priversti svorio metimą gerti
  • Oda – Vikipedija
  • Dūmo kvapo ar kakavos skonio patiekalams.
  • Epitelinis audinys – Vikipedija

Šiuos duomenis mes surenkame Jūsų sutikimo pagrindu, kurį išreiškiate pažymėdami varnelę mūsų svetainėje esančios anketos pateikimo metu. Pateikdami šį sutikimą, Jūs kartu sutinkate, kad Jūsų asmeninėje paskyroje būtų automatiškai kaupiami duomenys apie Jūsų atliktų užsakymų istoriją. Asmeninėje paskyroje Jūs galite redaguoti savo pateiktus duomenis, arba pateikti daugiau savo asmens duomenų, tokių kaip Jūsų gyvenamosios vietos adresas, telefono, arba fakso numeris, ar kitus duomenis.

kūno plonas regeneruoti vandens numesti svorio 7 greideris

Jūsų sutikimas, išreikštas kuriant asmeninę paskyrą, galios ir šiems, papildomai Jūsų pateiktiems asmens duomenims. Jūsų pateiktus asmens duomenis mes tvarkysime ir saugosime Jūsų asmeninės paskyros galiojimo laikotarpiu, bet ne ilgiau nei 2 du metus nuo paskutinio užsakymo pateikimo naudojantis savo asmenine paskyra.

Suėjus šiam terminui Jūsų asmeninė paskyra bus automatiškai panaikinta, o asmens duomenys ištrinti. Norėdami atšaukti savo sutikimą tvarkyti tam tikrus Jūsų pateiktus asmens duomenis, tokius kaip gyvenamosios vietos adresas, telefono, arba fakso numeris, Jūsų užsakymų istorija ar kitus savo nuožiūra mums pateiktus duomenis, Jūs paprasčiausiai šiuos duomenis turėtumėte ištrinti iš savo asmeninės paskyros jos valdymo puslapyje. Norėdami atšaukti savo sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis, tokius kaip vardas, pavardė, arba elektroninio pašto adresas, Jūs turėtumėte atsisakyti savo asmeninės paskyros ir ją ištrinti.

Tai galite padaryti savo asmeninės paskyros valdymo puslapyje, arba kreipiantis į mus elektroniniu paštu.

Epitelinis audinys

Duomenų pateikimas atliekant prekių užsakymą Mūsų siūlomas prekes galite įsigyti pateikdami užsakymą mūsų elektroninėje parduotuvėje. Užsakymo pateikimo metu Jūs turite užpildyti būtinus laukus, kuriuose pateikiate savo asmens duomenis, tokius kaip Jūsų vardas, pavardė, elektroninis paštas, adresas, telefono numeris. Šie duomenys yra reikalingi siekiant su Jumis sudaryti ir tinkamai įvykdyti pirkimo-pardavimo sutartį Jūsų pageidaujamoms prekėms įsigyti.

kūno plonas regeneruoti vandens imtynių sveiką svorio netekimas

Tuo atveju, jei prekių užsakymo pateikimo metu už prekes atsiskaitote vienu iš mūsų siūlomų mokėjimo būdu bankiniu pavedimu, arba naudojantis elektronine bankininkystekartu su pirminiais Jūsų pateiktais asmens duomenims mes taip pat tvarkysime duomenis apie Jūsų banko sąskaitą.

Tuo atveju, jei prekių užsakymo pateikimo metu pasirenkate prekių pristatymą Jūsų nurodytu adresu, Jūsų asmens duomenis mes perduosime tretiesiems asmenims -  pristatymo paslaugų teikėjams. Paslaugų tiekėjams mes perduodame tik tuos Jūsų asmens duomenis, kurie yra būtini prekėms pristatyti Jūsų pasirinktu adresu.

Kūno plonas regeneruoti vandens. Naršymo meniu

Jei prekes užsakote kitam asmeniui ir užsakymo pateikimo metu įvedate šio asmens duomenis, mes laikome, jog esate pasirūpinę šio asmens sutikimu mums perduoti tokius jo duomenis. Sutarties įvykdymo tikslu surinktus Jūsų asmens duomenis mes saugosime tiek laiko, kiek yra būtina prekių įsigijimo sutarčiai įvykdyti ir 10 dešimt metų po sutartinių santykių pasibaigimo, nebent įstatymai nustato ilgesnį tam tikrų duomenų saugojimo terminą.

kūno plonas regeneruoti vandens lieknėjimo sidabrinė nuoroda

Duomenų rinkimas Jums pateikus užklausą kreipiantis dėl nemokamos konsultacijos Norėdami gauti nemokamą konsultaciją, susijusią su mūsų siūlomais produktais, Jūs galite užpildyti užklausos formą, esančią mūsų elektroninėje parduotuvėje. Pateikdami užklausą Jūs mums perduodate savo asmens duomenis, tokius kaip Jūsų vardas bei elektroninio pašto adresas, taip pat kitus duomenis, kuriuos savo nuožiūra kūno plonas regeneruoti vandens užklausos formoje.

Šie duomenys yra reikalingi tam, kad mes galėtume Jums pateikti atsakymą ir suteikti visapusišką informaciją Jums rūpimu klausimu. Užklausos pateikimo metu Jūsų perduoti asmens duomenys yra tvarkomi Jūsų sutikimo pagrindu.

Natūralus kūno plonas nuomonė, Atsiliepimai

Jūsų pateikti duomenys šiuo atveju bus tvarkomi ir saugomi Jūsų pateiktos užklausos vykdymo laikotarpiu. Duomenų rinkimas tiesioginės rinkodaros tikslais Tam tikrus Jūsų asmens duomenis, tokius kaip vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas ir telefono numeris, mes galime panaudoti siųsdami Jums tiesioginės rinkodaros pranešimus su specialiais pasiūlymais bei informacija apie naujus mūsų siūlomus produktus.

Jūsų asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslais mes renkame ir naudojame tik Jūsų sutikimo pagrindu. Jūs galite deginti riebalus sveiku būdu kada atšaukti savo sutikimą tvarkyti asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslais.

Kūno plonas regeneruoti vandens - krikstenudvaras.lt

Jūsų asmens duomenys šiuo atveju bus saugomi tol, kol galios Jūsų išreikštas sutikimas dėl Jūsų asmens duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros tikslais.

Duomenų rinkimas naudojant slapukus Slapukų pagalba surinkti asmens duomenys yra tvarkomi Jūsų sutikimo pagrindu, siekiant užtikrinti patogų naudojimąsi mūsų internetine svetaine.

kūno plonas regeneruoti vandens geriausias svorio netekimas sergantiems nutukimu

Slapukai identifikuoja Jūsų įrenginį, kurio pagalba lankotės mūsų svetainėje, tačiau nerenka Jūsų asmeninių identifikacinių ar kontaktinių duomenų. Daugiau informacijos apie mūsų internetinėje svetainėje naudojamus slapukus yra pateikta pirmą kartą apsilankius mūsų svetainėje iššokusiame lange, kuriame galite išreikšti savo sutikimą, arba atsisakymą naudoti slapukus. Peržiūrėti informaciją apie naudojamus slapukų, arba pakeisti slapukų naudojimo sąlygas galite čia.

Kūno plonas regeneruoti vandens

Kokių asmens duomenų mes netvarkome? Mes renkame ir tvarkome tik tuos Jūsų duomenis, kurie reikalingi anksčiau paminėtiems tikslams pasiekti, o perteklinius duomenis ištriname ir sunaikiname. Mes neprašome pateikti, nerenkame ir netvarkome Jūsų asmens duomenų, priskiriamų specialiųjų kategorijų asmens duomenims, tokių kaip rasinė ar etninė kilmė, politinės pažiūros, religiniai ar filosofiniai įsitikinimai, narystė profesinėse sąjungose, taip pat sveikatos duomenys arba duomenys apie lytinį gyvenimą ir lytinę orientaciją.

Tuo atveju, jei teikdami užsakymą, valdydami savo asmeninę paskyrą, arba kreipdamiesi į mus dėl konsultacijos Jūs pateiksite specialiųjų kategorijų asmens duomenis, mes šiuos duomenis stengsimės pašalinti ir ištrinti, jeigu tai bus techniškai įmanoma, nesunaikinant kitų Jūsų pateiktų duomenų.

kūno plonas regeneruoti vandens lieknėjimo peilis

Nesant tokios galimybės mes tvarkysime šiuos duomenis kartu su kitais Jūsų asmens duomenimis laikydami, jog savo noru pateikę tokius duomenis Jūs davėte sutikimą specialiųjų kategorijų asmens duomenų tvarkymui. Kaip mes tvarkome Jūsų asmens duomenis?

Odos drėkinimas: kokios veikliosios medžiagos efektyviausios?

Rinkdami Jūsų asmens duomenis mes veikiame kaip Jūsų asmens duomenų tvarkytojas ir valdytojas. Jūsų asmens duomenis mes tvarkome laikydamiesi Bendrojo asmens duomenų apsaugos reglamento BDARLietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų.

Nustatydami asmens duomenų tvarkymo priemones bei atlikdami asmens duomenų tvarkymą, mes užtikriname tinkamų teisės aktuose nustatytų duomenų apsaugos techninių ir organizacinių priemonių įgyvendinimą, siekdami apsaugoti tvarkomus asmens duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, sugadinimo, pakeitimo, praradimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

Atitinkamos priemonės nustatomos atsižvelgiant į pavojus, kurie kyla dėl asmens duomenų tvarkymo. Mes atsakingai laikomės visų duomenų apsaugos reikalavimų, todėl užtikriname, jog surinktų Jūsų asmens duomenų nepaviešinsime ir neteiksime tretiesiems asmenims, išskyrus šioje Privatumo politikoje nurodytus atvejus.

Esant būtinybei Jūsų asmens duomenis perduoti kitiems asmenims, nenurodytiems šioje Privatumo politikoje, mes iš anksto paprašysime Jūsų sutikimo. Tuo atveju, jei dėl trečiųjų asmenų neteisėtų veiksmų įvyktų incidentas, keliantis pavojų Jūsų asmens duomenų saugumui, mes nedelsiant apie tai Jus informuosime, taip pat apie tokį įvykį pranešime atitinkamoms institucijoms.

Kokios yra Jūsų, kaip asmens duomenų subjekto, teisės? Jūs turite tokias teises: Teisę kreiptis į mus ir reikalauti gauti patvirtinimą, ar su Jumis susiję asmens duomenys yra tvarkomi, o jei tokie asmens duomenys yra tvarkomi, turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis, taip pat gauti informaciją apie duomenų tvarkymo tikslus, duomenų kategorijas, duomenų gavėjus, duomenų saugojimo laikotarpį ir kriterijus, kurie taikomi tam laikotarpiui nustatyti; Teisę reikalauti ištaisyti netikslius arba papildyti neišsamius Jūsų asmens duomenis; Teisę atšaukti sutikimą asmens duomenų kūno plonas regeneruoti vandens ir reikalauti ištrinti Jūsų asmens duomenis; Teisę reikalauti apriboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą; Teisę prašyti, kad Jūsų tvarkomus asmens duomenis persiųstume kūno plonas regeneruoti vandens duomenų valdytojui, jeigu tai techniškai yra įmanoma; Teisę pateikti mums arba Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai skundą, jei manote, kad Jūsų, kaip asmens duomenų subjekto, teisės yra ir ar gali būti pažeistos.

Kokia yra Jūsų teisių įgyvendinimo tvarka? Visus prašymus ar reikalavimus, kuriais siekiate įgyvendinti aukščiau nurodytas teises, mums galite pateikti raštu, elektroninio pašto adresu:  info mgshop.